Thaimat

Nr 1: 3 stk Vårruller m/søt chilisaus
kr 50.00

Kylling, glassnudler, kål og gulrot.

Allergener: Gluten, soya

Nr 2: stekte eggnudler
kr 135.00

med kylling eller scampi og sesonggrønnsaker i øystersaus.

Allergener: Gluten, soya, skalldyr

Nr 3: Pad Thai
kr 140.00

Nudler med scampi eller kyllingfilet i Pad Thai saus.

Allergener : Egg, soya, gluten, skalldyr

Nr 4: Stekt ris med bacon, egg og grønnsaker
kr 140.00

Med egg og grønnsaker i soyasaus.

Allergener: Gluten, soya, egg

Nr 5: Wok med kylling, eller scampi, og ris i hjemmelaget sursøt saus
kr 140.00

Kylling/scampi, ris og sesonggrønnsaker i sursøt saus.

Allergener: soya, gluten, skalldyr

Nr 6: Wok med cashewnøtter og kylling
kr 145.00

Serveres med kokt ris, sesonggrønnsaker og thai soyasaus.

Allergener: Gluten, soya og nøtter

Nr 7: Ingefærwok med kylling
kr 145.00

Serveres med kokt ris og sesonggrønnsaker i thai soyasaus.
Allergener: Gluten, soya

Nr 8: Padkrapraw
kr 150.00

Sterk rett med kjøttdeig av kylling i holy basilsaus og chili. Serveres med kokt ris og speilegg. Sterk!
Allergener: Soya, gluten, egg.

Nr 9: Grønn Curry
kr 145.00

Kylling eller Scampi i kokosmelk med sesonggrønnsaker (minimais, gulrøtter, brokkoli og bambusskudd) Serveres med kokt ris.
Allergener: Løk

Nr 10: Masaman Curry
kr 145.00

Kokosmelk, peanøtter, løk, gulrot og kastanjer. Serveres med kokt ris.
Allergener: Peanøtter.

Nr 11: Tom Ka Gai
kr 145.00
Nr 12: Ekstra
kr 0.00