Thaimat
Nr 1: 3 stk Vårruller m/søt chilisaus
Kylling, glassnudler, kål og gulrot.
Allergener: Gluten, soya
Nr 2: stekte eggnudler
med kylling eller scampi og sesonggrønnsaker i øystersaus.
Allergener: Gluten, soya, skalldyr
Nr 3: Pad Thai
Nudler med scampi eller kyllingfilet i Pad Thai saus.
Allergener : Egg, soya, gluten, skalldyr
Nr 4: Stekt ris med bacon, egg og grønnsaker
Med egg og grønnsaker i soyasaus.
Allergener: Gluten, soya, egg
Nr 5: Wok med kylling, eller scampi, og ris i hjemmelaget sursøt saus
Kylling/scampi, ris og sesonggrønnsaker i sursøt saus.
Allergener: soya, gluten, skalldyr
Nr 6: Wok med cashewnøtter og kylling
Serveres med kokt ris, sesonggrønnsaker og thai soyasaus.
Allergener: Gluten, soya og nøtter
Nr 7: Ingefærwok med kylling
Serveres med kokt ris og sesonggrønnsaker i thai soyasaus.
Allergener: Gluten, soya
Nr 8: Padkrapraw
Sterk rett med kjøttdeig av kylling i holy basilsaus og chili. Serveres med kokt ris og speilegg. Sterk!
Allergener: Soya, gluten, egg.
Nr 9: Grønn Curry
Kylling eller Scampi i kokosmelk med sesonggrønnsaker (minimais, gulrøtter, brokkoli og bambusskudd) Serveres med kokt ris.
Allergener: Løk
Nr 10: Masaman Curry
Kokosmelk, peanøtter, løk, gulrot og kastanjer. Serveres med kokt ris.
Allergener: Peanøtter.